Donderdag 28 juni bewonersavond NHK-brug

14 juni 2018 – gemeente Amsterdam

Op donderdag 28 juni is er een nieuwe bewonersbijeenkomst in de Tolhuistuin over de (brom)fiets- en voetgangersbrug over het Noordhollandsch Kanaal.

Tijdens het eerste deel van de avond informeert projectmanager Tim van der Laar u over de volgende punten:

  • Wat het projectteam heeft gedaan met alle reacties van bewoners en geïnteresseerden op de twee varianten die wij op de bijeenkomst van 5 april jl. hebben gepresenteerd;
  • tot welke aanpassingen aan het ontwerp deze hebben geleid;
  • welke variant de voorkeur heeft en aan het college wordt voorgelegd;
  • wat uw mogelijkheden zijn om daarna nog invloed uit te oefenen op de besluitvorming.

Het tweede deel van de avond is bedoeld om met u in gesprek te gaan en uw mening op te halen over vier thema’s die betrekking hebben op de brug: verkeer(sveiligheid), ecologie, geluidsoverlast en vormgeving brug.

Locatie, datum en tijd

Datum: donderdag 28 juni
Tijd: 19:00 – 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur, start 19:30 uur)
Locatie: Tolhuistuin, IJpromenade 2 (let op, andere locatie dan eerdere bijeenkomsten, entree via begane grond achter trap)

Aanmelden

Wij hopen u op donderdag 28 juni te mogen begroeten. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons te laten weten of u de bijeenkomst bij wilt wonen en met hoeveel personen u komt? Dat kan via k.kaptein@amsterdam.nl

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de bijeenkomst bij te wonen en u heeft wel vragen en/of suggesties, dan kunt u uiteraard hierover contact met ons opnemen. U kunt voor de laatste stand van zaken ook de website fiets- en voetgangersbrug over het Noordhollandsch Kanaal raadplegen. Hier plaatsen we te zijner tijd ook het verslag van de bijeenkomst op 28 juni.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.